Kaletepe Ortaokulu
BATMAN / KOZLUK

VİZYON

Farklı fikirlerin hayat bulduğu, yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, topluma ve çağına sorumlu, sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, birey olabilecek öğrenciler yetiştirmektir.

MİSYON

Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. Öğrencilerimizi, hayata ve ortaöğretime hazırlamak için, sağlıklı ve güvenli bir ortamda, tüm imkânlarımızı etkili ve verimli bir şekilde kullanarak, öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda iyi insan olma yolunda, kendisini geliştirebilen ve çağın gereklerine uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :TAM GÜN

TAM GÜN

08.40 / 15.00

SOBA

Batman ile ulaşım, öğretmen servisi yapılmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

Batman İlimize 55 km, Kozluk ilçemize 60 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Batman İlinin Kozluk ilçesine bağlı Kaletepe Köyü Malabadi barajı kenarında kurulmuş güzel bir köydür. Halkın geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.